وقتی در مباحث طراحی دکوراسیون، صحبت از کلمه کلاسیک می شود منظور دیزاین به سبک سنتی غربی است. سبک طراحی دکوراسیون کلاسیک تضاد شدیدی با سبک مینیمالیستی (ساده گرایی) دارد و اصلا آب این دو به یک جوی نمی رود. چون معمولا طراحی مدرن، باب طبع افراد سطح متوسط جامعه است و دیزاین کلاسیک، محبوب ترین روش برای دکوراسیون منازل بالای شهر است.
عناصر اصلی یک دکوراسیون کلاسیک معمولا شامل تزیینات حجیم و دست ساز است مثل مجسمه های چوبی و سنگی. روی پنجره های خانه پرده های والان دار با طرح و نقش های درشت نصب می شود و روی دیوارها یا گوشه ای از سالن خانه یا راهرو آینه کاری یا آینه های تزیینی و فانتزی می بینیم. محال ممکن است که دکوراسیون داخلی خانه ای را کلاسیک بنامیم و گچبری های فانتزی و لوسترهای کریستال را روی سقف و دیوارها نبینیم.
مبلمان سلطنتی استیل یا راحتی، تابلو فرش و بوفه های تزیینی کنده کاری شده هم که جای خود را دارند. رنگ های مورد استفاده در مدل دکوراسیون کلاسیک رنگ های خنثی مثل کرم، بژ و خاکستری هستند. البته در بعضی موارد هم رنگ های تیره مثل زرشکی و قهوه ای هم مورد استفاده قرار می گیرند. در اکثر موارد از نور آفتابی برای روشنایی در این سبک دکوراسیون بهره برده می شود و خیلی خیلی کم پیش می آید که نور مهتابی در دکوراسیون کلاسیک استفاده شود.
طراحی دکوراسیون کلاسیک را می توان یک سبک اشرافی و لوکس قلمداد کرد که با زندگی آپارتمان نشینی امروزی چندان سازگار نیست. البته خیلی از افراد هستند که با توجه به علاقه ای که به این سبک و روش دارند سعی می کنند با هزینه کم و تکیه بر تزیینات و مبل قدیمی رنگ رو رفته حس و حال کلاسیک را به فضای داخلی خانه بیاورند و تا حد زیادی هم موفق هستند.
نشر اختصاصی : نوبرانه