تا چند سال پیش، سیستم روشنایی آشپزخانه در نصب لوسترها و چراغ های سقفی خلاصه می شد ولی از زمانی که کابینت های فلزی از دور خارج شدند و جای خود را به کابینت های mdf و hdf دادند به مرور سیستم نورپردازی کابینت آشپزخانه هم ابداع شد. نورپردازی دیوار بین کابینتی از نظر نما با نورپردازی اصلی آشپزخانه که معمولا مسئولیتش به عهده چراغ های سقفی است یک تفاوت محرز دارد. برای دیوار بین کابینت ها معمولا از سیستم نور مخفی کابینت استفاده می شود از این رو بیشتر از چراغ های ریسه ای یا هالوژن تو کار استفاده می کنند.
یکی از بهترین جاهایی که می توان چراغ های نورپردازی را جاسازی و مخفی کرد زیر بدنه و قفسه های کابینت طبقه بالا است. چون دست سازنده کابینت برای قرار دادن و سیم کشی چراغ ها از داخل کابینت ها باز است. در این روش، دیوار بین کابینتی آشپزخانه نورپردازی می شود که نمای زیادی در فضای آشپزخانه دارد و به قول معروف جلوی چشم است. چراغ های نورپردازی کابینت در دو مدل توکار و روکار تولید می شوند که از مدلهای تو کار، فقط نور ساطع شده دیده می شود و در مدل های روکار علاوه بر نور، تنه و فریم چراغ هم در زاویه دید قرار دارد.
نور مخفی و نورپردازی کابینت آشپزخانه تا حدی به تقویت نور در فضای آشپزخانه کمک می کنند. شاید خیلی وقت ها روشن کردن همین چراغ های جاسازی شده در دل کابینتها، برای انجام بعضی کارها در آشپزخانه کفایت کند و چراغ های سقفی را از خدمت رسانی معاف کند. ولی در کل این ایده بیشتر از اینکه به تقویت روشنایی در آشپزخانه کمک کند به زیبایی و جذابیت دکوراسیون آشپزخانه کمک می کند. پس اگر تصمیم به سفارش کابینت آشپزخانه دارید یا می خواهید فضای تکراری و قدیمی آشپزخانه را تا حد زیادی دگرگون کنید می توانید نورپردازی کابینت ها را بعنوان یک گزینه ایده آل در نظر داشته باشید.
نشر اختصاصی : نوبرانه