دیوارپوش و و کفپوش های چوبی در دکوراسیون مدرن، مینیمالیستی و روستیک بسیار به کار برده می شوند. دو دهه است که مصالح چوبی، حضور پر شورتری در دیزاین داخلی منازل، فضاهای تجاری و حتی اداری دارند. به سبب استفاده بیش از حد از رنگ سفید و تم های روشن در دکوراسیون های ایرانی، باید به سراغ طرح های تیره رنگ تر و بافت دار رفت تا سادگی و بی حسی سفید تا حد زیادی جبران شود. تزیینات چوبی، یکی از پرطرفدارترین گزینش های ممکن برای ترکیب با رنگ سفید هستند و هم زیستی مسالمت آمیز شیکی را با رنگ های روشن و خنثی مثل سفید و کرم رقم می زنند.
پوشش های چوبی به همه جای دکوراسیون داخلی سرک کشیدند و فقط یک جا بود که قدرت عرض اندام در آن را نداشتند. سرویس بهداشتی همان مکانی است که تا چند سال پیش، حسرت به دل دکوراسیون چوبی بود و احساس کمبود می کرد. ولی با طراحی و تولید کفپوش و دیوارپوش ترمووود و ورود محصولات چوبی با این نام و لقب به بازار، پارکت و دیوارپوش های چوبی میهمان دکوراسیون حمام و روشویی منزل شدند.
در روش ترموود ، به چوب های معمولی تا حد زیادی حرارت می دهند تا رطوبت هسته آن گرفته شود و سلول های زنده موجود در آن کشته شوند. سپس به مرور حرارت وارده پله به پله کاهش پیدا می کند تا چوب به حالت اولیه خود بازگردد. بعد از این مرحله است که به چوب مورد نظر نام ترمووود داده می شود و مجوز حضور آن در فضاهای مرطوب صادر می شود. کفپوش و دیوارپوش ترمووود علاوه بر دیوار و کف سرویس بهداشتی برای ساخت کابینت روشویی و حمام نیز مورد استفاده قرار می گیرد. مسلما با رونق طراحی دکوراسیون مدرن در خانه های ایرانی، در آینده شاهد حضور پرشورتر ترمووود در دکوراسیون سرویس بهداشتی خواهیم بود.
نشر اختصاصی : نوبرانه