از قدیم الایام وقتی اسم خانه دوبلکس به گوش ما ایرانی ها می خورد تصویر یک منزل اعیانی و بزرگ را در ذهن خود به تصویر می کشیم. یعنی عمدتا به این شکل بوده که معماری دوبلکس در خانه های ویلایی و بزرگ شخصی انجام می شد. این خصوصیت عیانی و کمیاب معماری دوبلکس باعث شده است تا برخی افراد دوست داشته باشند تا سیستم دوبلکس را به فضای داخل منزل خود اضافه کنند حتی اگر به صورت پیش فرض این امکان وجود نداشته باشد. چند مدل ایجاد اختلاف سطح با صفحه چوبی را در اتاق خواب با شما به اشتراک می گذاریم که می تواند پدید آورنده تنوع در دکوراسیون اتاق خواب بشود.
دوبلکس کردن اتاق خواب علاوه بر اینکه طراحی نوین تر و جذاب تری به اتاق خواب می دهد می تواند فضای مفیدی نیز برای جاسازی وسایل در اتاق خواب ایجاد کند. فضای خالی زیر طبقه ها را می توان با باکس چوبی و کشو کاری پر کرد تا چند کمد جادار و کارآمد در اختیار کاربر قرار بگیرد. شاید با بیان این مزیت بتوان کسانی را که تمایلی به ایجاد اختلاف سطح در اتاق خواب ندارند را متقاعد کرد.
طراحان خلاق و خوش سلیقه در اتاق خواب های کوچک ، تخت خواب را طوری طراحی می کنند که در فضای زیر بخش دوبلکس جا داده شود. در این روش، تخت خواب را در طول روز می توان به صورت کشویی به زیر بخش دوبلکس هل داد و شب هنگام برای خواب، آنرا بیرون کشید. در واقع این یک ایده مدرن برای دوبلکس سازی در اتاق خواب کوچک است.
گاهی وقتها صاحب خانه نیازی به فضاسازی و پیاده سازی ایده های کم جا و صرفه جویی در فضا ندارد. در واقع این افراد فقط می خواهند یک اختلاف سطح دکوراتیو و شیک را در اتاق خواب ایجاد کنند که تنوع و زیبایی را به اتاق خواب هدیه دهد. نمونه مدل بالا یک نمونه از ایجاد اختلاف سطح در دکوراسیون اتاق خواب است که نمایی مدرن و جذاب به فضای آن داده است.
با کمی ایده پردازی می توان استفاده مفید تری از فضای خالی زیر باکس دوبلکس داشت. در نمونه بالا یک میز تحریر کوچک در دل بخش دوبلکس جاسازی شده است که به شکل کشویی بیرون می آید. گویا یک نوجوان دانش آموز ساکن این اتاق خواب است که این میز تحریر می تواند عصای دست او در هنگام مطالعه و دوره کردن درس ها باشد.
نشر اختصاصی : نوبرانه