وقتی اسم آینه دکوراتیو می آید معمولا فکر ما به سمت یک قاب چوبی نیم متری می رود که آینه ای به آن میخ شده است. در خانه های ایرانی کمتر می بینیم که از آینه قدی و زمینی بزرگ استفاده شود و معمولا ما ایرانی ها آینه را به عنوان یک محصول تزیینی در نظر نمی گیریم و فقط آنها را در جایی نصب می کنیم که بتوانیم جنبه کاربردی آنها را به کار بگیریم.
وقتی راجب آینه دکوراتیو قدی صحبت می کنیم منظورمان محصولی است که دارای ابعاد بیش از 1/5 متر است و معمولا قابلیت نصب به دیوار را ندارد. در واقع این آینه دکوراتیو غول پیکر را باید به دیوار تکیه داد و در فضاهای خالی و گوشه کنار اتاق پذیرایی و اتاق خواب چیدمان کرد. شاید یکی از دلایلی که ما ایرانی ها از این مدل آینه های تزیینی استقبال نمی کنیم به خاطر ابعاد جاگیر و بزرگ آنها باشد که در چیدمان خانه کوچک آپارتمانی تبدیل به غوز بالا غوز می شود.
قاب دور آینه های قدی و زمینی معمولا در دو مدل مدرن و کلاسیک ارائه می شوند و صاحبخانه می تواند با توجه به مدل دکوراسیون داخلی منزل ، قاب مورد نظر خود را انتخاب کند. در خانه های با دیزاین کلاسیک و سلطنتی باید به سراغ قاب آینه های منبت کاری شده و ابزار خورده بروید. ولی در مورد دکوراسیون های مدرن کار راحت تر می شود چون قاب های مینیمال و ساده می توانند نقش فریم آینه تزیینی منزل شما را بازی کنند.
برای چیدمان این آینه های دکوری و بزرگ باید قسمتی از منزل را انتخاب کنید که آینه بتواند عرض اندام کند و به اصطلاح قد و بالای خود را به رخ قریبه و آشنا بکشد. چون آینه ها روی زمین چیدمان می شوند باید به این نکته هم توجه داشته باشید که خیلی زیر دست و پا نباشند. زاویه و خوابیدگی آینه نسبت به دیوار را خیلی زیاد نکنید چون ممکن است آینه روی زمین سر بخورد و خطر آفرین بشود. اگر در خانواده خود کودک خردسال دارید چیدمان این مدل آینه ها را تا اطلاع ثانوی کنسل کنید چون اصلا کار منطقی نیست و خدای نکرده بازیگوشی بچه ها می تواند خطر آفرین شود.
نشر اختصاصی : نوبرانه