دیزاین فرانسوی در واقع دکوراسیون داخلی پذیرایی به سبک نیمه سلطنتی و لاکچری است که معمولا در اتاق پذیرایی و اتاق خواب به اجرا در می آید. دکوراسیون پاریسی را می توان ترکیبی از روش طراحی مدرن و کلاسیک دانست که در دکوراسیون منزل به اجرا در می آید و در خانه های ایرانی، این سبک و نوع طراحی دکوراسیون به ندرت دیده می شود. سه گزینه ای که می تواند دیزاین اتاق پذیرایی شما را به سمت پاریس و فرانسه حرکت دهد را در این مطلب به شما ارائه خواهیم کرد.
دیوار و سقف های گچبری شده سفید رنگ از ملزومات اصلی معماری به سبک فرانسوی است که در واقع برای این نوع از معماری به عنوان پس زمینه یا بکگراند شناخته می شود. سقف و دیوارها با گچبری قاب بندی می شوند و به اصطلاح دیوار ساده و قلم نخورده در اتاق پذیرایی باقی نمی ماند تا سالن، حالت موزه ای شکل و معاصر به خود بگیرد.
برای کفپوش باید به سراغ پارکت های چوبی رفت که به شکل زیگزاگ نصب می شوند. این نوع پارکت ها وقتی به عنوان کفپوش خانه استفاده می شوند فانتزی تر از مدلهای متداول به چشم می آیند و این دقیقا همان چیزی است که دکوراسیون فرانسوی به آن نیاز دارد.
لوسترهای کریستالی در این فضای نیمه کلاسیک و سلطنتی اگر حضور داشته باشند می توانند کفه ترازو را به سمت سبک سلطنتی سنگین تر کنند. ولی اگر بخواهید حالت کلاسیک اتاق پذیرایی حفظ شود باید قید لوسترهای کریستال را بزنید و به سراغ مدل لوسترهای کلاسیک و فلزی ساده بروید که مینیمال تر به چشم می آیند.
برای چیدمان اتاق پذیرایی های فرانسوی از مبلمان راحتی ساده و کلاسیک استفاده می شود. یک دست مبل با رویه های چرم و جیر به خوبی با دکوراسیون فرانسوی و پاریسی مورد نظر شما ست می شود و خود را با فضای موجود هماهنگ می کند. برای تزیین دیوارها و کنج ها از آینه های قاب دار منبت کاری شده استفاده می شود تا نمای کلاسیک سالن خانه تکمیل تر شود.
با این اوصاف به این نتیجه می رسیم که سوق دادن دکوراسیون اتاق پذیرایی به سبک فرانسوی و پاریسی چندان کم هزینه و کم درد سر نیست و شاید به همین علت باشد که این نوع از طراحی داخلی، در کشور ما چندان پرطرفدار و رایج نیست.
نشر اختصاصی : نوبرانه