راهروها در واقع تونل های ورودی خانه هستند که یا در امتداد درب ورودی قرار دارند و یا در دیگر بخش های خانه به عنوان تقسیم کننده اتاق خوابها و دیگر بخش های خانه ایفای نقش می کنند. در هر صورتی که باشد نمی توان تزیین راهرو ورودی منزل را نادیده گرفت و به سبب باریک بودن از خیر دکوراسیون آنها گذشت. نورپردازی و انتخاب لوستر و چراغ های متناسب با فضای راهرو می تواند از شدت کشیدگی و فضای تنگی که بر راهرو حاکم است بکاهد. برای نورپردازی راهرو خانه از دو گزینه می توانید استفاده کنید، اول لوسترهای آویز یا سقفی است و بعد نوبت به دیوارکوب ها می رسد.
اگر راهرو منزل باریک باشد و سقف بلندی داشته باشد چراغ و لوسترهای آویز می توانند نمایی شیک و پر نور به دکوراسیون هال ورودی خانه بدهد. بهتر است مدل لوستری که برای راهرو انتخاب می کنید هماهنگ و تا حدی شبیه به روشنایی سالن پذیرایی و نشیمن شما باشد تا هارمونی نورپردازی خانه در این دو بخش رعایت شود. مثلا اگر در سالن لوستر کریستالی نصب کرده اید می توانید یک مدل ساده تر و کوچک تر از این مدل لوستر را برای نورپردازی و تزیین راهرو انتخاب کنید.
اگر ارتفاع سقف راهرو منزل، اجازه نصب لوستر و چراغهای آویز را نمی دهد آن وقت باید به سراغ پایه های هالوژنی رفت که روی سقف نصب می شوند. معمولا روی این پایه ها بسته به مدلی که دارند میتوان از سه تا هشت چراغ هالوژنی نصب کرد و امکان تغییر زاویه نوردهی چراغ ها وجود دارد. حالت فانتزی و تجملاتی که در لوسترهای آویز وجود دارد روی پایه های هالوژنی دیده نمی شود و در واقع این چراغ های ساده به شیک ترین شکل ممکن، تزیین راهرو خانه را بر عهده می گیرند.
گزینه آخری که می توان برای دکوراسیون و نورپردازی راهرو منزل در نظر گرفت چراغهای دیوارکوب هستند. این مدل چراغ ها به دلیل زاویه نصبی که دارند معمولا تابش نور لایت و ملایم تری نسبت به لوسترهای سقفی دارند. کسانی که دوست دارند طراحی راهرو خانه، شاعرانه و رمانتیک به نظر بیاید می توانند از این مدل نورپردازی بهره ببرند. بعضی افراد، کشیدگی دیوار کریدور را با کمک تابلوهای تزیینی به یک گالری کوچک تبدیل می کنند. در این مواقع نورپردازی با دیوارکوب ها در کنار تابلوهای دیواری می تواند پیام آور خوش سلیقگی صاحبخانه باشد.
نشر اختصاصی : نوبرانه