کابینت علاوه بر اینکه بخش مهم و عمده فضای ذخیره سازی آشپزخانه را تشکیل می دهد، همچنین می تواند در تعیین سبک و حال و هوای دکوراسیون آشپزخانه نیز تاثیر گذار و تعیین کننده باشد. کابینت های آشپزخانه از لحاظ سبک، کیفیت و قیمت انواع مختلفی دارند که می توان به طور کلی از نظر سبک طراحی به دو نوع مدرن و کلاسیک دسته بندی کرد. هر کدام از این دو نوع برای خود شاخصه ها و ویژگی هایی دارند که به واسطه آن ویژگی ها از هم متمایز می شوند. مدل جدید کابینت های کلاسیک و مدرن را به همراه وجه تمایز آنها را در اینجا با شما در میان می گذاریم.
کابینت های کلاسیک معمولا از رنگ بندی و تنوع رنگی کمی برخوردار هستند یعنی در آشپزخانه به شکل تک رنگ نصب می شوند. روی درب این کابینت ها در نود و نه درصد موارد شیارها و فرورفتگی های منظمی وجود دارد که نشانه ای بارز از طرح کلاسیک به شمار می رود. در دکوراسیون کلاسیک آشپزخانه چه بخواهیم و چه نخواهیم فضا سنگین و تا حدی بی روح می شود در توجیه این نقیصه، طرفداران این سبک می گویند آشپزخانه است اتاق بچه که نیست پر از رنگ های شاد باشد. در آشپزخانه های ایرانی معمولا از مدل های کلاسیک (ممبران) کمتر استفاده می شود چون مردم بیشتر به سمت طراحی دکوراسیون مدرن گرایش دارند و البته هزینه ساخت مدل های ممبران معمولا بیشتر از طرح های مدرن است.
کابینت های مدرن پرطرفدارترین مدل برای آشپزخانه های ایرانی هستند و خانم های خانه یک دل نه صد دل عاشق این مدل باکس های صاف و فلت هستند. در طراحی دکوراسیون مدرن، روی سطح یکدست و بدون کنده کاری مبلمان و عناصر داخلی دکوراسیون بشدت تاکید می شود و این همان نشانه کابینت مدرن است. شما خیلی کم پیش می آید که روی درب و بدنه آنها کنده کاری ببینید و در برخی موارد کار به جایی می رسد که دستگیره درها هم به شکل مخفی نصب می شوند.
معمولا برعکس نمونه های کلاسیک، تنوع رنگی بیشتری روی مدلهای مدرن می بینیم و این تنوع رنگی با سطح براق و گلاس کابینت ها بیشتر و بیشتر هم به چشم می آیند. برای ساخت کابینت مدرن، بهترین انتخاب چوب ام دی اف است چون همان صافی و جلایی را دارد که این مدل کابینت ها طلب می کنند و در مقابل تنوع قیمتی خوبی هم دارد. تنوع طرح و رنگ، مدرن جلوه دادن دکوراسیون آشپزخانه و قیمت مناسب از دلایل مهمی است که مدل های مدرن را مهمان آشپزخانه های ایرانی کرده است.
نشر اختصاصی : نوبرانه