نمایشگرهای ال ای دی امروزی از نظر شکل فریم و قاب دارای تنوع طرح و مدل زیادی نیستند. بیشتر تولیدکنندگان و کمپانی های مطرح بیشتر روی کم کردن ضخامت و حاشیه تلویزیون ها زوم کرده اند و سعی دارند با این کار، محصولات خود را ظریف و شیک جلوه بدهند. ظرافت و ضخامت کم یک مزیت بزرگ برای هر تلویزیونی محسوب می شود ولی این حربه برای تنوع دادن به دکوراسیون داخلی منزل کافی نیست. یک پیشنهاد داریم چطور است از قاب تلویزیون دیواری استفاده کنیم و در واقع آنها را به شکل تابلوهای سلطنتی قاب کنیم و به دیوار بزنیم.
برای تزیین دیوارهای منزل در بسیاری از کشورهای دیگر این ایده چند سالی است که پیاده سازی می شود و اتفاقا خیلی هم زیبا و شکیل است. فریم بندی و قاب کردن ایده ای زیباست که برای دکوراسیون تلویزیون دیواری مناسب است که شاید در بعضی از خانه ها صاحبخانه را از خرید تابلو تزیینی و دیواری هم منصرف کند. خانه ای که یک تابلو با تصاویر متنوع دارد و هر لحظه تصویر خاصی روی صفحه آن نقش می بندد دیگر نیازی به تابلو با یک تصویر ثابت و خاص ندارد.
برای ساخت باکس و قاب تلویزیون دیواری در اکثر موارد از جنس پی وی سی استفاده می شود چون به نسبت فریم های چوبی وزن کمتری دارد. فقط یک نکته مهم که باید در ساخت قاب به آن توجه داشت این است که اگر قاب، فضای دور تلویزیون را بطور کامل پوشش داد باید در پایین و بالای قاب که دید ندارد حفره و سوراخ هایی زده شود. عدم جریان هوا در فضای پشت و کناره های تلویزیون و عدم تخلیه حرارت ایجاد شده توسط پنل و منبع تغذیه می تواند به نمایشگر دیواری شما صدمه وارد کند.
فضای خالی بالای شومینه یا کنسول های چوبی ، گزینه مناسبی برای نصب این مدل تلویزیون های قاب دار است. در واقع بهتر است که این مدل محصولات فانتزی در کنار نقطه های کانونی منزل نصب شوند تا مکمل یکدیگر باشند و نقطه جذب خانه را کامل و کامل تر کنند.
نشر اختصاصی : نوبرانه