منظور از طراحی دکوراسیون چوبی ، نماهای تخته ای شکلی است که در بخش های مختلف دیزاین آشپزخانه می توان به کار برد و نمایی مدرن و در بعضی مواقع روستایی به دیزاین آن داد. نما و دکوراسیون چوبی را به کمک کفپوش و دیوارپوش های ترمووود یا با استفاده از کابینت های طرح چوب و ستون های تخته ای می توان به دکوراسیون آشپزخانه منتقل کرد.
اگر از چوب های لب پر شده با رنگ بندی ناموزون در آشپزخانه استفاده شود دکوراسیون مطبخ، حال و هوایی روستایی و یا به زبان انگلیسی “روستیک” به خود خواهد گرفت. ولی اگر چوب و تخته های به کار رفته در دکوراسیون چوبی آشپزخانه از شکل ظاهری منظم و با رنگ بندی متناسب و متعادل برخوردار باشد می توان گفت که دیزاین چوبی مدرن در آشپزخانه پدید آمده است. در واقع عدم وجود هارمونی و هماهنگی در دکوراسیون چوبی است که شکل و سبک دیزاین آشپزخانه را از مدرن به کلاسیک و روستیک یا بر عکس تغییر می دهد.
طراحی دکوراسیون چوبی معمولا یک دو قلو دارد که در اکثر موارد با او همراه و همگام است. رنگ سفید همان قل زیبایی است که وقتی در کنار طرح های چوبی قرار می گیرد شکل و نمای شیک تری به فضای پیرامون می دهد و مکمل این نمای چوبی زیبا می شود. در نمونه مدل های این بخش نیز همانطور که می بینید این رنگ و طرح سرد و خنثی مهمان آشپزخانه های روستیک و مدرن شده اند تا بوی چوب و برف، فضا را پر کند.
برای رسیدن به طراحی دکوراسیون چوبی در آشپزخانه همیشه نیاز به ایجاد تغییرات کلی و اساسی نیست. گاهی یک عنصر تزیینی تاثیرگذار مثل اپن آشپزخانه می تواند با طراحی چوبی که دارد شما را به همان دکوراسیون و نمای چوبی که در نظر دارید برساند. در نمونه بالا صفحه کنده ای و تخته ای شکلی که برای میز اپن استفاده شده است حال و هوایی سنتی و تخته ای به نمای آشپزخانه داده است.
نشر اختصاصی : نوبرانه